Helt på Vidda Festivalen

Barnas Vidda

Dagarrangement for hele familien!

Helt på Vidda arrangerer barnas egen festival lørdag 21. august 2021 på toppen av Vestlia heisen på Geilo. Opplev artister som passer for hele familien, aktiviteter, kunstvandring, natursti og god mat og drikke. Og kanskje noen overraskelser for de minste. Anbefalt aldersgrense  0-12 år

Barnas Vidda åpner dørene klokken 10:00 til 16:00! Programmet på scene starter klokken 11:45

ERIK MOGENO

UNDERHOLDER lørdag 21. august

Erik Mogeno leverer et familieshow som passer for barn i alle aldere. Her får publikum oppleve en fin miks av buktaling, trylling og masse humor. Den populære kaninen Kalle er alltid med, i tillegg til flere andre figurer. Erik har spilt over 1500 familieshow, og det blir alltid en suksess. Erik kom til finalen i Norske Talenter i 2010, mottatt Jan Werner Danielsens hederspris og du har kanskje sett han på Bø i Sommerland eller på tv før.

aNNIE SHOW

Spiller lørdag 21. august

Skarvebarna samler sang- og danseglade barn og ungdom fra hele Hol kommune, og har de siste årene satt opp store musikaler som Peter Pan og Matilda. Lørdag 21. august er ensemblet klar for å stå på scenen igjen, denne gangen med musikalen Annie. På Barnas Vidda-festival får publikum et lite møte med Miss Hannigan og barnehjemsbarna.

GUTTA

Spiller lørdag 21. august

Det som kjennetegner guttene er først og fremst smittende sang-glede, kule låter med positivt innhold, sjarm, koreografi og sprudlende energi på scenen. I tillegg til å satse på utgivelse av nye låter og konserter, har GUTTA akkurat åpnet sin egen YouTube-kanal, der de ønsker å Vlogge om alt det spennende de opplever som unge artister.

LISA-MARIA

SPILLER lørdag 21. august

Lisa-Maria (8år) startet sin sangkarriere lenge før hun kunne gå og ble for kort tid siden en del av sang og dans gruppen ZingZang hvor talentet har fått utviklet seg i trygge omgivelser. Nå har hun gitt ut låter på spotify og selveste Erna Solberg var med å dele musikkvideoen til «Smitte Deg» nå i pandemien. Denne og andre låter handler om å smitte deg med glede og sang, noe Lisa virkelig har full kontroll på. Sommerens ferie-hit «Sommer og Fri» har også fått god respons og innen kort tid er også musikkvideoen ute!