Helt på Vidda Festivalen

FAQ

Ofte stilte spørsmål

Her har vi prøvd å besvare på de aller fleste spørsmål.  Finner du ikke svar på det du lurer på? Ta gjerne kontakt med oss på Facebook eller send mail til info@heltpaavidda.no

Vi holder FAQ under løpende oppdatering.

Fredag og lørdag den 20. – 21. august 2021 på toppen av Vestlia heisen, Geilo.

Dersom vi i år blir pålagt av myndighetene å kansellere festivalen pga. korona-pandemien, vil vi selvsagt refundere billetten din.

Ja du får armbånd før du går inn på festivalområdet

Nei kun personlig oppmøte ved bytte av billett mot armbånd. Det skyldes en rekke årsaker men er hovedsaklig knyttet til sikkerhet og behov for kontroll på hvem som benytter armbåndet. Du må ha med deg gyldig ID da vi har 18 års aldersgrense på kveldsarrangement.     

Nei vi tar ikke hensyn til navn på din billett.

Ja, på kveldskonsertene er det 18 års aldersgrense, men ikke på dagarragemente på lørdag.

Man kan ta bil og tog til Geilo. Det er gode parkeringsmuligheter ved sommerparken der skiheisen går direkte opp til festivalområdet. Vi setter opp busstransport for de som ikke kan eller vil sitte på stolheisen. Alle blir transportert ned etter festivalen med buss. Husk at du ikke kan være synlig beruset i stolheisen.

Dersom du går til Festival program siden, finner du alle artister som skal spille på de ulike dagene. Vi kommer med tid når vi nærmere oss festivalstart.

Beklager, det er ikke lov til å ta med verken mat eller drikke på festivalområdet. Det er tilgjengelig for kjøp av dette på festivalområdet.

– Stor bagasje

– Gjenstander som er forbudt etter Norsk lov

– All form for drikke og flasker

– Mat unntatt snacks

– Brannfarlige væsker eller gjenstander

– Dyr

– Campingstoler eller andre møbler, også opplåsbare

– Lydopptaksutstyr

– Droner

– Laserpenn eller lommelykt

– Selfiestang

– Videokamera, også GoPro

– Kamerautstyr med avtagbar linse

– Spisse/skarpe/farlige gjenstander

Nei, men for noen rullestol typer kan det gå ift området. det er ikke HC toalett på festivalområdet. Send oss en mail på info@heltpaavidda.no så er vi behjelpelig og svarer på spørsmål og hvilke muligheter som kan gå.

Nei vi refunderer ikke feilkjøpte billetter.

Helt på Vidda arrangerer barnas egen festival lørdag 21. august 2021. Opplev artister som passer for hele familien, aktiviteter, kunstvandring, natursti og god mat og drikke. Og kanskje noen overraskelser for de minste. Velkommen til Barnas Helt på Vidda.

Gå til dagarrangement for hele familien her.

Vi er i dag på trinn 3 i gjennåpningsplanen til Norge, på grunn av antall begrensing på publikum er det per. nå ikke pålagt testing eller  grønt koronasertifikat på vårt arrangement. Vi oppdaterer vår informasjon løpende i.h.t til nasjonale og regionale rettningslinjer.

Vi tilbyr festivalpass og opphold, gå til overnatting og se hva som passer deg best..

Vi ønsker alle over 15 år velkommen som frivillig, for å registrere deg gå inn på frivillig siden.

Har du andre spørsmål? Send oss en e-post til info@heltpaavidda.no eller send en privat melding på Facebook.