Helt på Vidda Festivalen

Frivillig

Bli med som frivillig!

Vi ønsker unge og voksne engasjert frivillige som tar eierskap i trivsel og samhold. Dette er en festival som skal bygge nye bekjentskaper og åpne for kulturopplevelser i fantastisk natur. Her trenger vi alt fra riggere til barpersonell, servitører, trivselsvakter, vakter, innslipp, artistverter, transportansvarlig og teknisk crew.

Meld deg på ved å trykke på den rosa knappen og fyll inn etter beste evne, vi plasserer deg i en av frivillig-gruppene. Ønsker du ansvar for en gruppe krysser du av for dette. Du må være over 15 år for å være med som frivillig.

Viktig at alle frivillige har overnatting selv, da vi ikke har noen frivilligcamp eller tilbud for å dekke overnatting dette året. Det vil bli servert mat og drikke på området til frivillige. Frivillige kan ikke kombinere arbeidet med alkohol eller andre rusmidler, og skal ikke opplevelse som deltagende på festivalen når det utføres frivillig arbeid.

Som frivillig får du:

Vi forventer at du:

Helt på Vidda Festivalen sørger for at dine personopplysninger blir behandlet på en sikker måte etter personopplysningsloven og EUs personvernforordning General Data protection Regulation 2016/679 (GDPR), og vil ikke benytte dine kontaktopplysninger til markedsføring utover informasjon fra festivalen.